Tel.:
Atrontec Electronic Tech Co.,Ltd
Atrontec Electronic Tech Co.,Ltd

De precisie & de Stabiliteit kunnen tot Uitstekende Prestaties bijdragen

Thuis

Atrontec Electronic Tech Co.,Ltd

Een paar woorden over ons
China Atrontec Electronic Tech Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
China Atrontec Electronic Tech Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
China Atrontec Electronic Tech Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
China Atrontec Electronic Tech Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
1 2 3 4

Atrontec Electronic Tech Co.,Ltd

Co. van Atrontec wordt Elektronisch Technologie, Ltd gevestigd in Changzhou-Stad, Jiangsu, China, een beroemde historische stad met de rijke wegende industrie en geschikt vervoer.

 

Wij zijn een high-tech onderneming die in het ontwikkelen van en de productie van wegende apparaten gespecialiseerd is. Onze assortimenten behandelen Elektronische Wegende Indicator, Procesbeheersingsindicator, Platform het Wegen Schaal, Kleinhandels het Wegen Schaal, de Module van de Ladingscel, Wegende Schaaltoebehoren, Elektronische Postschaal, Elektronische Huishoudenschaal, enz. Zij worden wijd gebruikt in de voedseldienst, chemische & pharmaceutic techniek, de metallurgieindustrie, andere industriële wegende gebieden, comercial markten en huishoudendoel. 

 

Onze ervaring combineerde met ontwerpvermogen, maakt het voor ons mogelijk om een uitgebreide productinzameling, met inbegrip van standaardproduct, naar maat gemaakt product, evenals flexibele oplossingen voor een verscheidenheid van het wegen eisen te verstrekken. 

 

De kwaliteit en de Dienst zijn de hoogste zorg in ons bedrijf. Wij begaan om uiterst nauwkeurig te leveren nog wegend geschikte oplossingen aan klanten, ondertussen willen wij altijd de diensten op de toegevoegde waarde voor onze cliënten onophoudelijk verlenen. Wij zijn er stellig van overtuigd de aangewezen producten met de toevoeging van de professionele diensten potentiële zaken kunnen zeer verbeteren.

 

Wij verheugen ons op in de nabije toekomst het ontwikkelen van de succesvolle zaken met nieuwe cliënten rond de wereld. Gelieve te voelen vrij om ons voor nadere informatie te contacteren als u in onze producten geinteresseerd bent.

 

China Atrontec Electronic Tech Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

China Atrontec Electronic Tech Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

China Atrontec Electronic Tech Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

China Atrontec Electronic Tech Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3China Atrontec Electronic Tech Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 4China Atrontec Electronic Tech Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 5

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : Atrontec

Aantal werknemers : 5~10

Jaarlijkse omzet : 50000-200000

Opgericht Jaar : 2017

Export pct : 70% - 80%

geschiedenis van het bedrijf

Co. van Atrontec werd Elektronisch Technologie, Ltd opgericht in 2016. Dank aan de R&D-groep die wordt bestaan uit professionele ingenieurs met rijke ervaringen meer dan 10 jaar, combineren zij altijd hun inspanningen en proberen hun uiterste om productenkwaliteit en prestaties te versterken en te verbeteren die op terugkoppeling van cliënten wordt gebaseerd. Hoewel heel wat moeilijkheden voorkwamen, geeft het personeel en levert nooit elke inspanning op om de verwachting van cliënten te ontmoeten, daarom bezaten onze producten een geloofwaardige kwaliteit evenals goede reputatie in de markt. 

 

Wij kunnen douaneproductie voor verscheidenheden van wegende apparaten ondernemen of zij standaard of niet genormaliseerd zijn. Gebaseerd op de vereisten van cliënten, zullen wij variërende oplossingen verstrekken die door diepgaande communicatie met cliënten geschikt zijn. Onze producten worden uitgevoerd naar Europa, Australië, Zuid-Afrika, Pakistan, Indonesië, India, Doubai, Mexico, Spanje, Rusland en Verenigde Staten…

 

China Atrontec Electronic Tech Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

bedrijfsdiensten

Onze belangrijke producten:

1. Wegende Schaalindicator

2. Platform het Wegen Schaal

3. Procesbeheersingsindicator

4. Kleinhandels het Wegen Schaal

5. Elektronische het Wegen Schaal

6. Douane het Wegen Schaal

 

 

Onze diensten:
1. Hoog - kwaliteitswaarborg.

2.Professional-de na-dienst van onze ingenieurs.

3.Reply binnen 24 uren

4.Warranty periode 12 maanden.
5.Shipment met professionele scheepvaartmaatschappij

6.Photos zal vóór verzending worden aangeboden.

 

 

Onze voordelen:
1.Professional technologiesteun.
2.Full ervaring van grote aantallencontainers die in Chinese zeehaven laden.
3.Fast verzending door befaamde scheepvaartlijn.
4.Best de dienst na verzending met e-mail.
5.We zijn één van professionele manufaturers in China met uitstekende ervaring en de vaardigheden, hebben ook beste kwaliteitsproducten.

6. in time naverkoopdienst.

 

 

Ons concept:
1.Client is eerste. Wij proberen om maximumwinst aan onze cliënten te brengen en beste kwaliteitsproducten aan te bieden
2.Credibility is het belangrijkst.
3.Quality de controle is ons leven.
4.Great betekenis van verantwoordelijkheid.

Bedrijfteam

Als professionele exporteur van China van wegende apparaten, hebben wij een brede dekking van bedrijfswerkingsgebied, belast met R&D, vervaardiging, verkoop en de technologiediensten, met dozens goedgetrainde arbeiders, kwalificeerden en ervoeren technici, en hartstochtelijke verkoop.

 

Wij deden over de hele wereld de naverkoopdienst.

Atrontec Electronic Tech Co.,Ltd
Nieuw het Noordendistrict, Changzhou-Stad, Jiangsu, China
Tel.:86-519-83710896
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit wegende schaalindicator Leverancier. © 2019 - 2022 atrontec.com. All Rights Reserved.